Over Bedrijfskledingexpress.nl

Bedrijfskledingexpress.nl is de specialist in kleding die werken veiliger of gemakkelijker maakt. Wij hebben een uitgebreide up-to-date collectie van alle bekende merken, zoals Hydrowear, Grisport, HLM, Maxguard, No Risk en vele anderen.

De bedrijfskleding die wij verkopen is duurzaam en milieuvriendelijk samengesteld, waarbij ook rekening is gehouden met de arbeidsomstandigheden waaronder deze zijn samengesteld. Wij streven er naar “eerlijke” kleding te verkopen.

Alle informatie over bedrukken vindt u hier: Bedrukkingen

Wij hebben besloten een deel van de opbrengst van de bedrijfskleding te doneren aan de Voedselbanken in de plaatsen Drachten, Rotterdam, IJsselstein en Zwolle. Dus koop uw bedrijfskleding bij onze kledingwebshop!

Als uw werkkleding aan vervanging toe is omdat het is versleten deponeer de gebruikte kleding dan in de kledingcontainer. Bedrijfskleding die niet meer draagbaar is wordt gerecycled en verwerkt tot poetsdoek of gebruikt als grondstof voor bijvoorbeeld dekens en vloerbedekking.

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Dan kunt u contact met ons opnemen via onderstaande gegevens. We helpen u graag om de juiste werk- en bedrijfskleding te vinden in onze grote online collectie!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Een afspraak maken? Dat kan, neem contact met ons op via info@bedrijfskledingexpress.nl of bel 050 211 3422!

Openingstijden:
Maandag      9:00 tot 17:00
Dinsdag        9:00 tot 17:00
Woensdag    9:00 tot 17:00
Donderdag   9:00 tot 17:00
Vrijdag           9:00 tot 17:00

Zaterdag       Beperkte openingstijden
 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------