Bedrukken en Borduren

Bedrukken en borduren? Bij Bedrijfskledingwebshop.eu staan wij u graag te woord om met u te kijken wat het beste bij u past. Ons team zit voor u klaar om uw wensen vorm te geven en professioneel op uw kleding te drukken!


Waarom bedrukken of borduren?

Uw eigen tekst of logo op uw werk- en bedrijfskleding komt extra professioneel over. Daarnaast is het goede reclame voor uw bedrijf om uw logo's te voeren op uw eigen kleding en/of die van uw collega's en medewerkers.


Wat kunnen jullie bedrukken of borduren?

Alle producten in onze webwinkel kunnen worden bedrukt. Het borduren is normaliter alleen voor textiel. Indien u graag overige producten wil laten borduren, zoals (hand)schoenen, neem dan contact met ons op over de mogelijkheden. Wij staan u graag te woord en denken graag met u mee naar een passende oplossing!


Wat kost bedrukken of borduren?

De kosten van bedrukken word bepaald door meerdere zaken. Zo kunt u denken aan de volgende punten:

  • Complexiteit van uw tekst of logo

  • Grootte van uw tekst of logo

  • Het aantal kleuren in uw eigen tekst of logo

  • Het aantal bedrukkingen of borduursels

Borduren is mooier voor het oog, maar over het algemeen duurder bedrukken. Uw eigen tekst of logo in 1 kleur laten bedrukken kan al vanaf €3,- per kledingstuk!


Bedrukken en borduren jullie zelf?

Jazeker! In onze eigen studio handelen wij het bedrukken en borduren zelf af.  Ons team heeft jarenlange ervaring in het bedrukken en borduren van allerlei soorten textiel.


Wat betekent bedrukken of borduren voor de levertijd van mijn bestelling?

Afhankelijk van de complexiteit van de bedrukking of het borduursel kan de levertijd van uw bestelling afwijken van de standaard 1 á 2 werkdagen. Uiteraard stellen wij u op de hoogte van de verwachte levertijd wanneer u kiest voor een bedrukking of borduursel.


Ik wil mijn bestelling laten bedrukken of borduren, hoe doe ik dat?

De gemakkelijkste manier om uw bedruk- of borduurwens te realiseren is om direct contact met ons op te nemen. Ons team staat u dan persoonlijk te woord om uw wensen en de opties te bespreken.