Filters

Werkkleding

Ons uitgebreide assortiment aan werkkleding zorgt ervoor dat u comfortabel, veilig en professioneel klaar bent voor elke klus. Wij bieden werkkleding aan voor dames, heren en kinderen. Uiteraard hebben wij een brede keuze aan merken, zoals Havep, Tricorp en Storvik.

Bij de Bedrijfskleding Webshop vindt u alles wat u nodig heeft om als vakman aan de slag te gaan in goed zittende werkkleding. Alle werkkleding,  van onder-  tot bovenkleding, besteld u gemakkelijk en snel!

Het brede assortiment aan werkkleding van de Bedrijfskleding Webshop zorgt voor de juiste uitrusting voor elke behoefte. Denk aan een stevige, slijtvaste werkbroek voor de metselaar of een een functionele tuinbroek met een verscheidenheid aan zakken voor de timmerman of hovenier. 

Wij weten welke werkbroeken door hun comfortabele pasvorm in alle branches zeer geliefd zijn. Een veelheid aan kleurcombinaties, van klassiek tot modern, biedt bovendien maximale keuzemogelijkheden. 

Jassen en broeken zijn uitgerust met de juiste zakken, zodat iedere arbeider zijn eigen gereedschap praktisch mee kan nemen. 

Bovendien geldt voor bestellingen boven de €100,- dat de verzending gratis is! Kies dus snel een voordelige set werkkleding uit en u ontvangt deze (indien voorradig) al binnen twee werkdagen in huis. 

Combineer en profiteer van de aanbiedingen!Product filters

476 resultaten